Kobling mot produksjonsbaser

Overføring av dokumenter fra produksjonsbasen i sakarkivsystemet vil gjøre braArkiv til en komplett arkivbase for søk og gjenfinning.

Kobling mot produksjonsbaser med braArkiv Synk

Vi i Geomatikk IKT ønsker å sikre en verdiøkning av de tekniske arkivene til våre kunder, og ser at det å samle ulike arkivbaser til én base blir mer og mer etterspurt, nettopp for å forenkle søk og gjenfinning. Stadig flere ønsker nå også å koble på produksjonsbasen, nettopp for å oppnå ett komplett arkiv. Vi tilbyr nå braArkiv Synk, en synkroniseringstjeneste som kobler produksjonsbasen i sakarkivsystemet til braArkiv. 

En kobling mot produksjonsbasen vil bety å få løpende kopiert avsluttede saker og dokumenter fra sakarkivsystemet direkte til braArkiv, uten å slette eller flytte filene. Din komplette arkivløsning vil dermed bli kontinuerlig oppdatert med de nyeste sakene, og samtidig ha enhetlig kategorisering, strukturering og metadata.

I praksis betyr dette at når journalposter med dokumenter får status J eller A, vil synkroniseringen starte og de klargjorte dokumentene overføres til braArkiv.

Vi kan hente inn alle produksjonsbaser som støtter GeoIntegrasjonsstandarden, og alle dokumenter kan legges i spesifiserte arkivdeler med ønsket kategorisering.

Maskinlæring vasker dataene på vei inn til braArkiv

Dokumentene som blir hentet fra produksjonsbasene vil også ved hjelp av maskinlæring kunne gjennomgå en «vask» og få ny ønsket kategorisering via vår løsning docAI. Finnes det papirarkiver tilknyttet metadataene, kan disse skannes og tagges/kategoriseres på samme måte som de allerede digitale dokumentene. På denne måten normaliseres dataene, og med enhetlig struktur og merking legger vi til rette for effektiv bevaring og enklere gjenfinning og tilgjengeliggjøring av datamaterialet for fremtiden – alt i ett søk!

Alt dette hjelper deg til å få en tilnærmet komplett base for tekniske arkiver.

Sitter du med gamle baser som er tungvinte å søke i?

Ta kontakt for en uforpliktende prat om hvordan vi kan bistå din virksomhet med enklere gjenfinning og tilgjengeliggjøring på tvers av ulike baser!

Kongsvinger kommune Logo

Ett heldigitalt eiendomsarkiv gir Kongsvinger kommune alt i ett søk!

7. august 2020

Vi har tidligere skrevet om Kongsvinger kommune som via en anbudskonkurranse i…

Les mer
Sky for datalagring kuttet fra papir på svart bakgrunn og kabel-USB, nærbilde, sky

Overføring fra produksjonsbaser til braArkiv

14. mai 2020

Vi i Geomatikk IKT ønsker å sikre en verdiøkning av de tekniske…

Les mer
Skydrift av arkiver

IKT Agder samler arkivene og flytter i skya!

7. mai 2020

IKT Agder IKS samler skannede papirarkiver og historiske digitale sakarkivbaser i braArkiv.…

Les mer

Geir Harbak
Rådgiver arkiv og digitalisering
+47 918 58 480
E-post

Kontakt oss

Kontakt Geir, eller send oss din kontaktinformasjon under.

Kontakt tjenester