Systemutviklere søkes!

Ansatte fra Geomatikk går topptur sammen

Søknadsfrist: Snarest, vi behandler innkommende søknader fortløpende! Søk på stillingen her.

Hos oss finner du et av de største private inhouse .NET-miljøene i Trondheim, på i overkant av 30 systemutviklere, fordelt på to avdelinger – alle lokalisert på Tyholt i Trondheim. Våre løsninger brukes innenfor datafangst, digitalisering og arkiv, og her har vi mange spennende prosjekter på gang, både når det gjelder produkt og teknologi. Vi har en veldig god miks når det gjelder erfaringsnivået på våre utviklere, og er derfor ikke låst på hvor mye erfaring du må ha fra før.

Systemutvikler på Produktavdelingen

Vi har i mange år benyttet maskinlæring for å automatisere behandling av digitaliserte dokumenter som ligger i våre kunders arkiver. Vi er helt i front innenfor vårt område og her er det mye spennende som skjer fremover!

Vi har stort fokus på automatisering – det være seg oppsett og vedlikehold av lokal og sky-basert infrastruktur, bygging og testing av kode, utrulling til test og prod, regelmessige forvaltningsoppgaver tilknyttet produktene våre, varsling av feilhendelser osv. Kort oppsummert: DevOps-tankegang i hele verdikjeden.

Hovedsakelig baserer vi oss på .NET (C#) plattformen og har tatt i bruk Microsoft Azure når vi utvikler nye løsninger. På frontend foretrekker vi Angular, men benytter også andre rammeverk. All kildekode ligger i Git, og vi har etablert gode rutiner for code review, før endringene går inn i CI/CD-pipelinen vår med GitLab/Team City og Octopus, og videre ut i prod.

Vi benytter Docker i både utviklings-, test- og produksjonsmiljø – med Docker Swarm som host pr i dag (vi skal etter hvert over på Kubernetes). For overvåking og logging av alle tjenester og produkter baserer vi oss på Elastic Stack og Kibana.

Hvorfor har vi lav turnover?

 • Vi har stort fokus på kompetanseheving: Vi setter av felles tid i kalender hver måned til kompetansebygging og deltar på lokale og nasjonale konferanser
 • Vi gir de ansette frihet og fleksibilitet i arbeidshverdagen
 • Vi har et miljø med mye kompetanse og en god miks på erfaringsnivå
 • Våre ansette får bidra, og påvirker i stor grad retningen vi går i, og vi har et dynamisk arbeidsmiljø hvor vi kan snu oss raskt
 • Vi har høyt fokus på kodestandarder – vi har et levende kvalitetssystem for vår systemutviklingsprosess
 • Vi har veldige god pensjons- og forsikringsordninger

I tillegg har vi et veldig godt arbeidsmiljø med mange sosiale aktiviteter i løpet av året. Bedriftsidrettslaget arrangerer også et stort spekter av aktiviteter – fra trimturer i marka til seriespill i bedriftsserien i volleyball. Her er det fritt fram for medlemmene å komme med forslag – vi har blant annet prøvd oss på cageball, padling, klatring, langrenn, slalåm, trappeløp, friidrett – bare for å nevne noe. Samt at flere av de ansatte er flinke til å dra i gang sosiale aktiviteter som for eksempel spillekvelder.

Du kan også lese mer om hvordan det er å jobbe hos oss på våre karrieresider!

Hvem ser vi etter?

 • Du har fullført relevant høyere utdanning (bachelor eller master)
 • Du er en dreven .NET-utvikler – eller ønsker å bli det!
 • Behersker norsk muntlig og skriftlig (vi godtar også svensk eller dansk)
 • Linux-bakgrunn er et pluss (DevOps er vårt ansvar og vi har mye som kjører i Linux-miljø)
 • Gjerne erfaring med Microsoft Azure
 • Du liker å jobbe i agile team og ønsker å bidra med din kompetanse

Om Geomatikk IKT

Geomatikk IKT er en av landets ledende leverandører av løsninger og tjenester knyttet til arkiv og digitalisering, vegforvaltning og taksering for eiendomsskatt. Programvareutvikling er en betydelig del av virksomheten. Selskapet er en del av Geomatikk-gruppen som har 2 selskaper i Norge, og virksomhet i Sverige, Finland og Storbritannia. Selskapets kunder er offentlig virksomhet, bedrifter i det private næringsliv og ledningseiere. Geomatikk IKT har over 80 ansatte og er lokalisert i trivelige lokaler i Trondheim Innovation Center (tidligere Telenorbygget) på Tyholt i Trondheim.

Hvis dette virker interessant, vil vi gjerne høre fra deg!

Spørsmål, CV og søknad sendes her!

Kollasj av noen av våre ansatte