Hvordan er det å jobbe hos oss?

Vi utvikler og påvirker fremtiden sammen. Som ansatt hos oss vil du kunne videreutvikle kompetansen din. Vi kan friste med trivelige og kompetente kolleger i et uformelt, men faglig sterkt arbeidsmiljø. Det sosiale er en viktig drivkraft for den faglige utviklingen, vi er derfor opptatt av å legge til rette for et godt sosialt miljø.

Utvikle deg selv sammen med oss

I 2009 ble vi et selvstendig selskap, og har siden den gang hatt en organisk vekst med god økonomi. Vi har oppnådd gode resultater for våre kunder og for oss selv. Vi streber etter at du skal vokse som person og nå ditt fulle potensiale, enten du utvikler deg i din eksisterende rolle eller tar på deg nye utfordringer. Les våre ansattpresentasjoner for å få et innblikk i hvordan det er å jobbe i Geomatikk IKT:

Tone By Råberg

Tone By Råberg, Konsulent på Digitaliseringsavdelingen

Tone By Råberg er konsulent på Digitaliseringsavdelingen vår, hvor papirarkiver digitaliseres og flere millioner…

Les mer
Bilde av Rådgiver Ahmad Gashamy

Møt Ahmad – vår nye Rådgiver Produkt!

I mars i år begynte Ahmad Gashamy som Rådgiver innenfor arkiv på Produktavdelingen hos oss, og…

Les mer
Marthe Lillegård Westrum jurist på avdeling taksering for eiendomsskatt

Marthe Lillegård Westrum, Jurist Eiendomstaksering

Marthe Lillegård Westrum er jurist i avdelingen taksering for eiendomsskatt. Hun har verdifull erfaring fra flere…

Les mer

Bli med å påvirke fremtiden og vår utvikling

Hos Geomatikk IKT bryr vi oss om hva du synes. Den beste ideen kan komme fra hvem som helst. Ved å bidra med kunnskap og ideer er du involvert og påvirker både din egen, Geomatikk IKT og samfunnets fremtid.

Bli en del av laget

Å ha de beste hodene med på laget og samtidig ha det gøy og trives på jobb, er essensielt for vår suksess. Vi søker stadig etter nye dyktige stjerner og oppfordrer deg til å sjekke ut våre ledige stillinger eller sende oss en åpen søknad.