Jobb i Geomatikk IKT

Ønsker du å bidra til økt digitalisering og en mer effektiv hverdag for våre kunder?

Geomatikk IKT er en av Norges ledende aktører innen arkiv og digitalisering og taksering for eiendomsskatt. Vi utvikler ny funksjonalitet i eksisterende løsninger i tillegg til nye løsninger og tjenester i takt med trender og utvikling.

Møt noen av våre ansatte

Ingen kan gi en bedre beskrivelse av hvordan det er å jobbe i Geomatikk IKT enn de som faktisk jobber her. Les mer om hva noen av våre medarbeidere liker ved å jobbe hos oss og hvordan arbeidshverdagen deres ser ut!

Tone By Råberg, Konsulent på Digitaliseringsavdelingen

Tone By Råberg er konsulent på Digitaliseringsavdelingen vår, hvor papirarkiver digitaliseres og flere millioner…

Les mer her

Møt Ahmad – vår nye Rådgiver Produkt!

I mars i år begynte Ahmad Gashamy som Rådgiver innenfor arkiv på Produktavdelingen hos oss, og…

Les mer her

Marthe Lillegård Westrum, Jurist Eiendomstaksering

Marthe Lillegård Westrum er jurist i avdelingen taksering for eiendomsskatt. Hun har verdifull erfaring fra flere…

Les mer her

"Jeg synes det er en spennende utfordring å jobbe med slike datamengder som vi har i arkivene vi drifter for våre kunder. Det er snakk om hundrevis av terrabytes, og da må man lage effektiv kode som kan skalere."

Stian Solberg

Systemutvikler i Produktavdelingen

"Det er høy faglig kompetanse og et godt faglig miljø. Jeg vil tørre å påstå at Geomatikk IKT er fremst i landet når det gjelder skanning, digitalisering og kvalitetsheving av arkiv.”

Ahmad Gashamy

Rådgiver arkiv og digitalisering

"Det er veldig sosialt å jobbe i Geomatikk IKT, vi har mange sosiale kontaktpunkter hvor hele selskapet møtes, uavhengig av hvilken avdeling man jobber på. Det er aldri en kjedelig dag på jobb!"

Marthe Lillegård Westrum

Jurist Eiendomstaksering

Derfor liker vi å jobbe i Geomatikk IKT

Her vises en oversikt over hvorfor vi liker å jobbe i Geomatikk IKT. Grafisk.

Hvem er vi?

Geomatikk IKT er en av Norges ledende aktører innen arkiv og digitalisering og taksering for eiendomsskatt. Vi holder til i Trondheim, og er omkring 40 kunnskapsrike og faglig dyktige medarbeidere.

I Geomatikk IKT vil du møte et sosialt, inkluderende og trygt arbeidsmiljø. Vi har en god intern kultur hvor vi møter hverandre med respekt. Som ansatt får du bidra og påvirke retningen vi går i. Vi har et dynamisk arbeidsmiljø hvor vi kan snu oss raskt.

Noen ansatte som sitter på et møterom og jobber sammen. Foto.

Bildedryss fra hverdagen

Vårt bedriftsidrettslag - GeoBIL

Vi har et svært aktivt bedriftsidrettslag med et bredt utvalg av aktiviteter. Her kan du prøve deg på aktiviteter som volleyball, frisbeegolf, cageball, friidrett, markaturer, turorientering, skitur, slalåm, yoga, klatring, squash m.m.

GeoBIL-tur til Oppdal september 2021

GeoBIL-tur til Fosen august 2022

VÅRE VERDIER

Våre verdier er styrende for alle aktiviteter som gjennomføres i Geomatikk-gruppens virksomhet. De veileder oss slik at vi kan skape en god bedriftskultur med et arbeidsmiljø der medarbeiderne trives. Dette er igjen avgjørende for at vi kan sikre høy kvalitet på leveransene til våre kunder.

framtidsorienterade

Fremtidsorienterte

Vi er opptatt av fremtiden gjennom å være lydhøre overfor markedets behov, utvikle nye produkter og tjenester, ligge i forkant teknologisk, samt være løsningsorienterte.

inkluderande

Inkluderende

Vårt arbeidsmiljø preges av åpenhet, ærlighet, delaktighet og lojalitet. Vi respekterer, samarbeider og hjelper hverandre.

palitliga

Pålitelige

Vi holder våre løfter til kunder og medarbeidere. Vi har en veldokumentert arbeidsprosess som bygger på korrekt informasjon og tydelige overleveringer.

serviceinriktade

Serviceinnstilte

Vi har våre kunder i fokus og forbedrer vår virksomhet gjennom deres tilbakemelding. Vi er profesjonelle og imøtekommende såvel internt som eksternt.

Følg oss i våre sosiale kanaler!