Jobb i Geomatikk IKT

Ønsker du å bidra til økt digitalisering og en mer effektiv hverdag for våre kunder?

Geomatikk IKT er en av Norges ledende aktører innen arkiv og digitalisering, vegforvaltning og taksering for eiendomsskatt. Vi utvikler også programvare for ledningsdokumentasjon, gravemelding og kabelpåvisning. Vi utvikler ny funksjonalitet i eksisterende løsninger i tillegg til nye løsninger og tjenester i takt med trender og utvikling.

Møt noen av våre ansatte

Ingen kan gi en bedre beskrivelse av hvordan det er å jobbe i Geomatikk IKT enn de som faktisk jobber her. Les mer om hva noen av våre medarbeidere liker ved å jobbe hos oss og hvordan arbeidshverdagen deres ser ut!

Tone By Råberg, Konsulent på Digitaliseringsavdelingen

Tone By Råberg er konsulent på Digitaliseringsavdelingen vår, hvor papirarkiver digitaliseres og flere millioner…

Les mer her

Utviklingsmiljøet i Geomatikk IKT

Hos oss i Geomatikk IKT utvikler vi løsninger med mål om å…

Les mer her

Torbjørn Danielsen, systemutvikler på Konsulentavdelingen

Torbjørn Danielsen er systemutvikler på Konsulentavdelingen hos oss i Geomatikk IKT, og har vært…

Les mer her

Møt Ahmad – vår nye Rådgiver Produkt!

I mars i år begynte Ahmad Gashamy som Rådgiver innenfor arkiv på Produktavdelingen hos oss, og…

Les mer her

Eirik Trondsen, Rådgiver Vegforvaltning

Eirik Trondsen er en av to rådgivere på Vegforvaltningsteamet i Produktavdelingen vår. Som rådgiver har man mange ulike…

Les mer her

Marthe Lillegård Westrum, Jurist Eiendomstaksering

Marthe Lillegård Westrum er jurist i avdelingen taksering for eiendomsskatt. Hun har verdifull erfaring fra flere…

Les mer her

Roy Bringsli, teamleder Teknisk Konsulent

Roy Bringsli har hatt stor interesse for IT, tekniske løsninger og dingser helt…

Les mer her

"Jeg synes det er en spennende utfordring å jobbe med slike datamengder som vi har i arkivene vi drifter for våre kunder. Det er snakk om hundrevis av terrabytes, og da må man lage effektiv kode som kan skalere."

Stian Solberg

Systemutvikler i Produktavdelingen

"Det som inspirerer meg mest med denne jobben, og grunnen til at jeg ønsker å satse videre på denne retningen, er det å kunne få bidra til tryggere og bedre veger i Norge."

Eirik Trondsen

Rådgiver Vegforvaltning i Produktavdelingen

"Det er veldig sosialt å jobbe i Geomatikk IKT, vi har mange sosiale kontaktpunkter hvor hele selskapet møtes, uavhengig av hvilken avdeling man jobber på. Det er aldri en kjedelig dag på jobb!"

Marthe Lillegård Westrum

Jurist Eiendomstaksering

Derfor liker vi å jobbe i Geomatikk IKT

Her vises en oversikt over hvorfor vi liker å jobbe i Geomatikk IKT. Grafisk.

Hvem er vi?

Geomatikk IKT er en av Norges ledende aktører innen arkiv og digitalisering, vegforvaltning og taksering for eiendomsskatt. Som en del av Geomatikk-gruppen utvikler vi også programvare for ledningsdokumentasjon, gravemelding og kabelpåvisning. Vi holder til i Trondheim, og er omkring 80 kunnskapsrike og faglig dyktige medarbeidere.

I Geomatikk IKT vil du møte et sosialt, inkluderende og trygt arbeidsmiljø. Vi har en god intern kultur hvor vi møter hverandre med respekt. Som ansatt får du bidra og påvirke retningen vi går i. Vi har et dynamisk arbeidsmiljø hvor vi kan snu oss raskt.

Noen ansatte som sitter på et møterom og jobber sammen. Foto.

Bildedryss fra hverdagen

Vårt bedriftsidrettslag - GeoBIL

Vi har et svært aktivt bedriftsidrettslag med et bredt utvalg av aktiviteter. Her kan du prøve deg på aktiviteter som volleyball, frisbeegolf, cageball, friidrett, markaturer, turorientering, skitur, slalåm, yoga, klatring, squash m.m.

GeoBIL-tur til Oppdal september 2021

VÅRE VERDIER

Våre verdier er styrende for alle aktiviteter som gjennomføres i Geomatikk-gruppens virksomhet. De veileder oss slik at vi kan skape en god bedriftskultur med et arbeidsmiljø der medarbeiderne trives. Dette er igjen avgjørende for at vi kan sikre høy kvalitet på leveransene til våre kunder.

framtidsorienterade

Fremtidsorienterte

Vi er opptatt av fremtiden gjennom å være lydhøre overfor markedets behov, utvikle nye produkter og tjenester, ligge i forkant teknologisk, samt være løsningsorienterte.

inkluderande

Inkluderende

Vårt arbeidsmiljø preges av åpenhet, ærlighet, delaktighet og lojalitet. Vi respekterer, samarbeider og hjelper hverandre.

palitliga

Pålitelige

Vi holder våre løfter til kunder og medarbeidere. Vi har en veldokumentert arbeidsprosess som bygger på korrekt informasjon og tydelige overleveringer.

serviceinriktade

Serviceinnstilte

Vi har våre kunder i fokus og forbedrer vår virksomhet gjennom deres tilbakemelding. Vi er profesjonelle og imøtekommende såvel internt som eksternt.

Følg oss i våre sosiale kanaler!