Skip to content

Felles løsning for all dokumentfangst

Skanning og digitalisering av papir, e-post og elektroniske dokumenter, - levert til hvilket som helst sak-, arkiv- og fagsystem, ferdig kategorisert, OCR-lest og formatert

Økt informasjonsmengde og mangel på struktur

Offentlige enheter og privat næringsliv mottar daglig mye ustrukturert informasjon som eksempelvis papirpost og e-post. Denne informasjonen skal ofte registreres, struktureres og videresendes til saks-, arkiv- og fagsystem.

Forenkle og effektivisere innkommende e-post

Mange har store utfordringer med at e-post kommer inn via forskjellige e-post adresser, uten at arkivet eller postmottaket får registrert den slik den skal. Det følger ofte med vedlegg som krever manuell behandling, og konsekvensene er at saksbehandlingsfristen ikke overholdes.

Skanning og digitalisering av innkommende papirpost

Med stadig økende bruk av digitale hjelpemidler reduseres behovet for skanning på postmottaket. Behovet øker derimot for en enkel løsning som kan brukes overalt der informasjonen mottas.

Løsningen er dochub

dochub fra Geomatikk IKT strukturerer enkelt all informasjon i ett felles grensesnitt, splitter store PDF-dokumenter, legger til kategorier og sender informasjonen til riktig arkiv- og fagsystem ferdig formatert.

Denne løsningen leveres som en skytjeneste til brukerne, og kan håndtere kilder som dokumentskannere, e-post servere og andre. Det kreves lite kunnskap for å bruke dochub, som kan settes opp uavhengig av geografi.

Trondheim kommune bruker dochub for dokumentfangst til eByggesak, les mer her


Geir Harbak
Rådgiver arkiv og digitalisering
Tlf: 918 58 480
E-post

Kontakt oss

Kontakt Geir, eller send oss din kontaktinformasjon under.

Kontakt tjenester

Scroll To Top